بررسی تفصیلی Sony Ericsson Xperia Arc

نوشته شده در تاریخ 21 نوامبر 2011

بررسی سونی اریکسون Xperia Arc :

گوشی Xperia Arc سونی اریکسون با صفحه نمایش جدید BRAVIA و نسخه Gingerbread آندروید از راه رسید. این گوشی را می توان به روز رسانی X10 در نظر گرفت زیرا یک تراشه نسل جدید ، اندازه بزرگتر صفحه نمایش و یک پورت MicroHDMI قابلیت های این گوشی را ارتقاء داده است و این گوشی می تواند در رقابت در دنیای آندروید از جایگاه خوبی برخوردار شود.
مزایا :
• پشتیبانی از چهار باند EDGE/GPRS/GSM
• نسل سوم با ۷٫۲Mbps HSDPA و ۵٫۷۶Mbps HSUPA
• صفحه نمایش ۴٫۲ اینچ لمسی خازنی LCD با نور زمینه LED ، وضوح  ۴۸۰ x 854)FWVGA پیکسل) ، ۱۶ میلیون رنگ و موتور Mobile BRAVIA سونی
• نسخه ۲٫۳(Gingerbread) آندروید
• پردازنده Adreno 205 GPU ، ۱GHZ Scorpion ، تراشه Qualcomm Snapdragon MSM8255
• ۵۱۲MB RAM
• دوربین ۸MP با کانون اتوماتیک ، فلاش LED و geotagging و قابلیت فیلمبرداری ۷۲۰P در ۳۰fps با کانون اتوماتیک مداوم
• Wi-Fi b/g/n با DLNA
• GPS با A-GPS
• محل کارت حافظه microSD تا ۳۲GB (کارت ۸GB در جعبه گوشی)
• شتاب سنج و حسگر Proximity
• سوکت صوتی استاندارد ۳٫۵ میلی متری
• رادیو FM استریو با RDS
• پورت microUSB (شارژ) و نسخه ۲٫۱ بلوتوث استریو
• شماره گیری صوتی
• پشتیبانی Adobe Flash 10.2
• پورت microHDMI
• قطر بسیار کم (۸٫۷ میلی متر)
معایب :
• زاویه دید ضعیف صفحه نمایش
• دوربین مکالمه تصویری ندارد
• رقبای سونی اریکسون پردازنده های دو هسته ای و GPU بهتری دارند
• شماره گیری هوشمند ندارد
• امکان جابجایی کارت حافظه زمان روشن بودن گوشی وجود ندارد
• ساختار نامناسب کلید دوربین
طراحی :
گوشی Xperia Arc سونی اریکسون داخل یک جعبه جمع و جور قرار دارد که علاوه بر گوشی تعدادی لوازم جانبی استاندارد نیز در آن مشاهده می شود. این لوازم شامل یک شارژر USB ، کابل microUSB به USB (برای شارژ کردن گوشی و ارتباطات کامپیوتر استفاده می شود) و یک جفت هدفون است. یک شارژر دیواری نیز داخل جعبه مشاهده می شود که با کابل microUSB مورد استفاده قرار می گیرد. دفترچه راهنمای کاربر و یک کارت حافظه ۸GB microSD داخل جعبه قرار دارد. بطور کلی می توان گفت محتویات داخل جعبه به منطقه ای که در آن زندگی می کنید بستگی دارد و در بعضی کشورها یک کابل HDMI نیز در جعبه گوشی وجود دارد.
ابعاد این گوشی ۱۲۵ x 63 x 8.7 میلی متر و وزن آن ۱۱۷ گرم است که برای یک گوشی با صفحه نمایش ۴٫۲ اینچ ، مناسب است. قطر قسمت میانی گوشی فقط ۸٫۷ میلی متر است در حالی که ضخامت بالا و پایین گوشی به ۱۰ میلی متر می رسد. قاب پشت گوشی دارای انحناء بطرف داخل است و طراحی خاصی دارد. مواد براق بکار گرفته شده در قاب گوشی ، گردوخاک و اثر انگشت را نشان می دهند و از زیبایی ظاهر گوشی کاسته می شود.
زیر صفحه نمایش این گوشی نیز مانند X10 سه کلید وجود دارد که شامل دکمه Back ، کلید Home (با فشار طولانی ، tab نرم افزارهایی که اخیرا استفاده شده اند را باز می کند) و کلید منو است. این کلیدها ساختار مناسبی دارند و با اینکه کمی کوچک هستند بخوبی کار می کنند. حسگر Proximity و خروجی صدای گوشی بالای صفحه نمایش وجود دارد. در این گوشی حسگر نور محیط مشاهده نمی شود.
سوکت صوتی استاندارد ۳٫۵ میلی متری در طرف چپ Arc قرار دارد. کلید کوچک پاور و پورت MicroHDMI در بالای گوشی وجود دارند. کلید پاور به دلیل اندازه کوچکی که دارد کار کردن با آن آسان نیست اگرچه برآمدگی کمی دارد. کمی زمان می برد تا به این کلید عادت کنید. کابل HDMI در جعبه گوشی وجود ندارد و اگر بخواهید عکس ها و ویدئوهای خود را روی یک HDTV مشاهده کنید باید این کابل را جداگانه خریداری نمایید.
پورت microUSB در بالای گوشه راست و LED وضعیت نیز بالای آن قرار دارد. کلید کوچک ولوم زیر آن مشاهده می شود و کلید بسیار کوچک دوربین نیز پایین تر از آن وجود دارد. این کلید کوچک در فاصله کمی از لبه گوشی قرار گرفته است. اکثر گوشی های رقیب Xperia Arc مانند Optimus 2X و Galaxy S II کلید دوربین ندارند.
لنز دوربین ۸MP در قاب پشت گوشی وجود دارد و از آنجایی که نزدیک به لبه گوشی قرار دارد در هنگام گرفتن عکس ، روی لنز با انگشت کاربر پوشیده می شود. این مشکل در iphone 4 نیز وجود دارد. بلندگو نیز در قاب پشت گوشی مشاهده می شود که به موجب انحناء در قاب پشت Arc صدای آن پس از قرار دادن روی یک سطح هموار خفه نمی شود.
با برداشتن درب باتری می توان به محل کارت حافظه microSD ، محفظه سیم کارت و میکروفن ثانویه دسترسی پیدا کرد. امکان جابجایی کارت حافظه در زمان روشن بودن گوشی وجود ندارد و از میکروفن ثانویه نیز برای برطرف کردن نویز در طول مکالمه استفاده می شود. باتری این گوشی دارای توان ۱۵۰۰mAh است که در مکالمه مداوم حداکثر ۷ ساعت و در حالت آماده بکار تا ۴۳۰ ساعت دوام می آورد.
کار کردن با Xperia Arc و در دست گرفتن آن راحت است و انحنای گوشی این امکان را فراهم می کند که به آسانی در دست جا گیرد.
صفحه نمایش :
این گوشی دارای یک صفحه نمایش ۴٫۲ اینچ با وضوح  ۴۸۰ x 854)FWVGA پیکسل) است که از نوع لمسی خازنی می باشد و ۱۶ میلیون رنگ را نشان می دهد. میزان حساسیت صفحه نمایش رضایت بخش است و بخوبی واکنش می دهد. صفحه نمایش دارای قابلیت Multi-touch است. جالب ترین ویژگی در رابطه با صفحه نمایش Arc ، موتور Bravia Mobile سونی است که در زمان مشاهده تصاویر یا ویدئوها با افزایش کنتراست و شفافیت ، کیفیت تصویر را ارتقاء می دهد. با گسترده شدن زاویه دید ، کنتراست پایین می آید. متن روی صفحه نمایش بخوبی خوانده می شود.
ساختار منو :
سونی اریکسون Xperia Arc دو تغییر مهم را در سری گوشی های هوشمند آندروید این کمپانی ارائه می دهد. Arc به نسخه ۲٫۳ آندروید (Gingerbread) مجهز است و از منوی MediaScape رهایی پیدا کرده است. سونی اریکسون با اینحال از منوی TimeScape استفاده می کند تا محصولات آن بخوبی مجزا شوند و به همراه نداشتن MediaScape می تواند تاخیرهای آتی برای به روزرسانی آندروید را کاهش دهد. نسخه Gingerbread آندروید APIS جدید بسیاری دارد و دارای قابلیت های گسترده بازی است. اگرچه قسمت های منو تغییرات عمده ای نداشته است. سونی اریکسون پوسته کل منو را تغییر داده است و بیان تفاوت ها کمی مشکل شده است. دراین گوشی در حالت Overview می توان روی هر یک از ۵ پنل صفحه اصلی با نیشگون گرفتن زوم کرد و یک پنل جدید را با جلوه های ویژه حرکتی ایجاد نمود که تمامی Widgets فعال کاربر را نشان می دهد.
این حالت شبیه به Leap View در اچ تی سی یا Galaxy S سامسونگ است. Widgets بطور تصادفی انتخاب می شوند و بنابراین استفاده بهتری از فضا می شود. از آنجایی که Widgets اندازه بزرگی دارند به آسانی می توان با آنها کار کرد. چهار میانبر در پایین صفحه اصلی در دو طرف کلید Launcher قرار دارند که روی هر پنج پنل صفحه اصلی قابل مشاهده می باشند و می توانند بصورت آیکن های جداگانه یا پوشه هایی باشند که چندین آیتم در آنها قرار دارد. ایجاد پوشه بسیار ساده است. با drag کردن یک آیتم روی دیگری یک pop-up ظاهر می شود و از کاربر می خواهد تا نام و طرح برای پوشه جدید را انتخاب کند.
در زمان حرکت دادن آیتم ها در اطراف صفحه اصلی ، تفکیک کردن آنها در پوشه ها یا حذف آنها ، انیمیشن های جدید وجود دارد. هیچ پیش زمینه جدیدی در Gingerbread وجود ندارد اگرچه می توان پیش زمینه های بسیاری را از بازار آندروید تهیه کرد. در این گوشی ۲۴ پیش زمینه ثابت و ۱۱ پیش زمینه زنده وجود دارد. یک عکس از گالری را نیز می توان بعنوان پیش زمینه انتخاب کرد. داخل منوی اصلی ، میانبرهایی در گوشه های پایین صفحه مشاهده می شود که امکان تفکیک کردن آیکن ها در ماتریس را فراهم می کنند. برای تفکیک می توان از گزینه های اتوماتیک (براساس الفبا ، آنهایی که اغلب استفاده می شوند یا آنهایی که اخیرا نصب شده اند) استفاده کرد یا بطور دستی آیکن ها را جابجا کرد.
نرم افزار جدید سونی اریکسون که LiveWare نام دارد بصورت از پیش نصب شده در Arc فراهم شده است و امکان تنظیم عملکرد گوشی با یک وسیله جانبی را فراهم می نماید. با وصل کردن هدست ، هدفون یا یک شارژر می توان یک نرم افزار را بطور اتوماتیک اجرا کرد. برای مثال می توان Arc را تنظیم کرد تا هر بار با وصل کردن هدفون ، نرم افزار پخش موسیقی آن اجرا شود یا با وصل کردن شارژر به حالت فریم عکس برود. انتخاب متن تغییر عمده ای در منو داشته است.
Gingerbread با قرار دادن دو مکان نمای بزرگ در دو طرف متن انتخابی به کاربر امکان می دهد تا آنها را براحتی drag کند و متن را انتخاب نماید. منو از سرعت کافی برخوردار است زیرا از تراشه MSM8255 Snapdragon Qualcomm با پردازنده ۱GH Scorpion و Adreno 205 GPU استفاده می کند.
منوی TimeScape تمامی گزینه های ارتباطی را با هم ارائه می دهد. SMS ، MMS ، ایمیل ، Log تماس ، به روز رسانی فیس بوک و تویتر با هم قابل مشاهده می باشند. این منو دارای ساختار tab است که امکان فیلتر کردن محتوا را براساس نوع فراهم می کند و اطلاعات مربوطه را در یک جا قرار می دهد. کاربر با این منو می تواند موقعیت خود را به اشتراک بگذارد ، به پیام های دریافتی پاسخ دهد یا در صورت داشتن تماس نامؤفق با مخاطب مورد نظر تماس بگیرد.
بهترین ویژگی منوی TimeScape این است که می توان آن را بصورت یک Widget روی صفحه اصلی تنظیم کرد که در اینصورت تمامی به روز رسانی ها را بصورت tiles (موزائیک) نشان می دهد و کل فضای صفحه نمایش را دربر نمی گیرد.
تماس و دفترچه تلفن :
Xperia Arc دارای یک دفترچه تلفن مناسب با طراحی جالب است که قادر به ذخیره اطلاعات گسترده در رابطه با تمامی مخاطبین می باشد. لیست مخاطبین را می توان براساس اسم کوچک یا اسم فامیل مرتب کرد. دفترچه تلفن امکان همگام سازی با حساب های مختلف را فراهم می کند و همچنین بطور انتخابی می توان بعضی حساب ها را به نمایش گذاشت یا پنهان کرد و یا دفترچه تلفن را تنظیم کرد تا فقط مخاطبینی را که شماره تلفن دارند نشان دهد. اگر یک مخاطب در بیش از یک حساب اضافه شده باشد می توان اطلاعات آن را ادغام کرد.
بدین ترتیب اطلاعات فیس بوک ، توییتر و سایر سرویس ها با اطلاعات معمولی مخاطب در یک محل ارائه می شود. ویژگی مخاطبین سریع نیز وجود دارد که در آن با ضربه زدن روی عکس مخاطب ، میانبرهایی برای تماس ، ارسال پیام یا ایمیل برای مخاطب مربوطه ظاهر می شوند. هر مخاطب دارای زمینه های اطلاعاتی مختلف است که می توان زمینه هایی از یک نوع را در صورت نیاز تکرار کرد. دکمه های + و x نیز امکان اضافه/حذف کردن زمینه ها را فراهم می کنند. زمینه های اطلاعات شامل اسم ، آدرس ، نام مستعار و یادداشت است.
گزینه ای برای ارسال مستقیم تماس ها به پست صوتی وجود دارد. زنگ شخصی نیز فراهم شده است. با ستاره دار کردن یک مخاطب ، آن در tab مخاطبین دلخواه قرار می گیرد. همچنین در هر حساب Gmail یک گروه خاص تحت عنوان “ستاره دار در آندروید” وجود دارد که این مخاطبین بطور اتوماتیک در آن قرار می گیرند. دو گزینه برای جستجوی مخاطب وجود دارد که شامل زمینه اختصاصی جستجو در بالای لیست مخاطب و نوار مرور الفبا برای رسیدن به اسامی ای است است که با یک حرف خاص آغاز می شوند.
Xperia Arc آنتن دهی خوبی دارد و کیفیت خروجی صدای گوشی رضایت بخش است. از میکروفن ثانویه داخلی برای برطرف کردن نویز فعال استفاده می شود بنابراین در محیط های شلوغ نیز تماس ها واضح و بلند می باشند. Xperia Arc از شماره گیری هوشمند پشتیبانی نمی کند اگرچه شماره گیری صوتی وجود دارد که سریعترین راه برای فعال کردن آن استفاده از Widget اختصاصی روی صفحه اصلی است.
به موجب حسگر proximity در طول مکالمه با نزدیک کردن صفحه نمایش لمسی به صورت ، گوشی بطور اتوماتیک صفحه نمایش را خاموش می کند. دفترچه تلفن ، Log تماس و شماره گیر بخشی از یک نرم افزار می باشند. Log تماس تمامی تماس های ارسالی ، دریافتی و نامؤفق را با هم در یک لیست نشان می دهد.
پیام :
بخش پیام رسانی آندروید ساختار ساده ای دارد و کار کردن با آن آسان است. تمامی پیام های MMS/SMS بصورت زنجیره مرتب شده اند که هر زنجیره ساختاری مانند چت IM دارد و جدیدترین پیام در پایین قرار می گیرد. کاربر می تواند پیام های جداگانه را مدیریت کند (کپی ، حذف ، ارسال به دیگری) و حتی آنها را قفل نماید تا بطور تصادفی پاک نشوند. از جستجو می توان برای پیدا کردن یک پیام خاص در تمامی مکالمات استفاده کرد.
ویژگی مخاطبین سریع فقط در پیام های جداگانه کار می کند و در کل زنجیره قابل استفاده نیست. کاربر می تواند گزارش تحویل پیام را نیز فعال کند. ایجاد پیام جدید کمی پیچیده است زیرا کادر متن بصورت یک ردیف اجرا می شود و حداکثر به سه خط توسعه می یابد که بدین ترتیب کار کردن با متون طولانی کمی سخت می شود. با اضافه کردن محتوای چند رسانه ای (عکس ، ویدئو ، صدا و …) پیام متنی به MMS تبدیل می شود.
نرم افزار Gmail از ویژگی های گروهی پشتیبانی می کند که امکان آرشیو ، برچسب گذاری یا حذف چندین ایمیل را فراهم می نماید. این نرم افزار از چندین حساب Gmail پشتیبانی می کند اگرچه صندوق پستی یکپارچه وجود ندارد.
نرم افزار عمومی ایمیل برای سایر حساب های ایمیل وجود دارد که با چندین صندوق پستی Pop یا IMAP کار می کند. علاوه بر پوشه های استاندارد محلی مانند صندوق پستی ، Drafts و آیتم های ارسالی می توان به پوشه های اورجینال که بصورت آن لاین ایجاد می شوند نیز دسترسی پیدا کرد.
سونی اریکسون Preview Pane را نیز به email Client عمومی اضافه کرده است که امکان بزرگ و کوچک کردن صفحه نمایش و مرور با انگشت در آن وجود دارد. این صفحه دقیقا در همان مرحله ای که رها می شود باقی می ماند و بدین ترتیب به کلیک کمتری روی آن نیاز است.Google Talk در ارتباط با بخش چت است. شبکه G-Talk با یک سری Clients معروف مانند pidgin ، Kopete ، ichat و مخاطبین OVi سازگار است.
طبق پیش فرض یک صفحه کلید کامل QWERTY روی صفحه نمایش برای وارد کردن متن وجود دارد. تایپ کردن حتی روی صفحه کلید عمودی نیز بسیار راحت است. کلیدها به اندازه کافی بزرگ هستند و فاصله خوبی دارند. با چرخاندن گوشی به حالت افقی ، صفحه کلید بیش از نیمی از صفحه نمایش را در بر می گیرد و دکمه های بزرگی را در اختیار کاربر قرار می دهد که فشار دادن آنها آسان است.


 

با ضربه زدن روی متن یک “دستگیره” ظاهر می شود که به مکان نمای متن متصل شده است و با کمک آن می توان راحت تر اشتباهات را اصلاح کرد. با ضربه زدن و نگه داشتن انگشت می توان به گزینه های انتخاب (انتخاب کلمه یا کل متن) دسترسی پیدا کرد. با استفاده از دو دستگیره می توان آغاز و پایان انتخاب را تنظیم کرد. با یک بار دیگر ضربه زدن و نگه داشتن انگشت ، گزینه های کپی و Cut ظاهر می شوند.

موسیقی و رادیو :
نرم افزار پخش موسیقی در این گوشی بسیار شبیه پخش موسیقی در نرم افزار MediaScape است. منو دارای چهار tab برای گزینه های تفکیک می باشد که شامل همه خوانندگان ، همه تراک ها ، playlists و آلبوم ها می باشد. با ضربه زدن روی کلید منو ، گزینه های ارسال و حذف در اختیار کاربر قرار می گیرند.
نوار اختصاصی جستجو در بالای صفحه وجود دارد. صفحه Now Playing ، کنترل های استاندارد موسیقی ، میانبرها به فهرست و کلید Infinite را ارائه می دهد که امکان جستجوی سریع یک آهنگ یا آلبوم را روی یوتیوب فراهم می کند. جلد آلبوم تنها نماد موجود است. اکولایزر دارای تعدادی گزینه برای پیش تنظیمات است.
Xperia Arc نرم افزار اختصاصی پخش ویدئو ندارد. نرم افزار پخش ویدئو دراین گوشی فقط از ویدئوهای ۳GP و MP4 پشتیبانی می کند. مشاهده ویدئوها روی صفحه نمایش ۴٫۲ اینچ FWVGA رضایت بخش است. همچنین می توان نرم افزاری را از بازار آندروید برای پخش ویدئو دانلود کرد که دارای قابلیت های بیشتری باشد.

این گوشی به یک رادیو FM نیز مجهز است که منوی ساده و مناسبی دارد و بطور اتوماتیک محدوده کاربر را برای ایستگاههای موجود جستجو می کند و برای جستجوی آسانتر ایستگاه بعدی ، علامت هایی را روی عقربک فرکانس قرار می دهد. علاوه براین برای جستجوی آسان می توان بعضی از آنها را بعنوان “ایستگاه دلخواه” علامتگذاری کرد. سرویس TrackID برای تشخیص آهنگ نیز وجو دارد و در نرم افزار رادیو کار می کند.
دوربین :
Xperia Arc سونی اریکسون به یک دوربین ۸ مگاپیکسل با فلاش LED مجهز است و از حسگر نور زمینه Exmor R استفاده می کند که تصاویر بهتری را در صورت کم بودن نور محیط ایجاد می نماید. در واقع مزیت این تکنولوژی نور زمینه حتی در بهترین شرایط نیز مورد توجه بسیار قرار نمی گیرد. منوی دوربین ساختار ساده ای دارد و یک نوار با پنج میانبر در اختیار کاربر قرار می گیرد که در طرف راست صفحه است. در طرف چپ نیز نواری از جدیدترین عکس های گرفته شده وجود دارد. سوئیچ دوربین عکاسی/فیلمبرداری در پایین صفحه است.
پنج میانبری که اغلب استفاده می شوند امکان تغییر دادن حالت عکسبرداری ، وضوح ، انتخاب یک صحنه ، روشن کردن فلاش و فعال / غیر فعال کردن عکسبرداری لمسی را فراهم می کنند که در آن با فشار دادن نمایاب می توان عکس گرفت. با فشار دادن کلید منو گزینه هایی مانند حالت کانون ، تعادل رنگ سفید ، geotagging و تثبیت کننده تصویر، ارائه می شود. دوربین این گوشی به تشخیص چهره و لبخند نیز مجهز است.
کیفیت تصاویر دوربین در حد عالی است و در وضوح HD با سرعت فریم بالا فیلمبرداری می کند (۳۰fps). بخش فیلمبرداری دوربین به کانون اتوماتیک مداوم مجهز است و مانند Xperia X10 و Xperia Neo کار می کند. پس از تنظیم مجدد فریم ممکن است چند ثانیه طول بکشد تا دوباره کانون تنظیم شود.
سایر امکانات :
Xperia Arc از گالری Droid استفاده می کند که در این نسخه از آندروید (Gingerbread) تغییر زیادی نداشته است. گالری دارای کارایی خوب ، نمای سه بعدی و جلوه های ویژه حرکتی است اما فقط یک نسخه کوچک شده از تصاویر را نشان می دهد. آلبوم ها و پوشه های مختلف بصورت توده ای از عکس ظاهر می شوند که پس از انتخاب به شکل ماتریس ظاهر خواهند شد. در صورت داشتن آلبوم های آن- لاین در picasa آنها نیز مانند توده ای جداگانه از عکس ها قابل مشاهده می باشند. با کمک یک دکمه در بالای گوشه راست که بین حالت مشاهده ماتریس و TimeLine سوئیچ می کند می توان عکس ها را براساس تاریخ تفکیک کرد.
در حالت مشاهده ماتریس ، نوار کشویی تاریخ وجود دارد که از آن برای پیدا کردن عکس هایی که در یک تارخ خاص گرفته شده اند استفاده می شود. گالری از مرور و جستجو با کشیدن انگشت روی صفحه پشتیبانی می کند بنابراین بدون نیاز به برگشت به حالت مشاهده پیش فرض می توان به تصاویر قبلی/بعدی رفت. زمانی که در حالت مشاهده تمام صفحه یک عکس قرار دارید با کشیدن انگشت بطرف چپ یا راست ، تصویر قبلی/بعدی ظاهر می شود.

به موجب پشتیبانی multi-touch امکان زوم با نیشگون گرفتن صفحه فراهم شده است اگرچه برای زوم می توان از دوبار ضربه زدن روی صفحه یا دکمه های -/+ استفاده کرد. گالری آندروید فقط نسخه کوچک شده تصاویر را نشان می دهد اگرچه در صورت ارسال یک عکس ، طرف مقابل آن را در وضوح کامل دریافت می کند. تصاویر را مستقیما در گالری می توان برید یا چرخاند. به اشتراک گذاشتن سریع از طریق Picasa ، نرم افزارهای ایمیل ، فیس بوک ، بلوتوث یا MMS امکانپذیر است.
سونی اریکسون Xperia Arc دارای گزینه های ارتباطی کامل است. این گوشی از چهار باند GSM/GPRS/EDGE و سه باند HSPA با حداکثر دانلود ۷٫۲Mbps و سرعت آپلود ۵٫۷۶Mbps پشتیبانی می کند. از گزینه های ارتباط محلی آن می توان به (b/g/n) Wi-Fi ، نسخه ۲٫۰ بلوتوث و USB 2.0 اشاره کرد. حافظه داخلی گوشی فقط ۳۲۰MB است که از طریق کارت حافظه microSD می توان آن را به ۳۲GB افزایش داد. یک کارت حافظه ۸GB در جعبه گوشی وجود دارد. برخلاف Nexus S این گوشی از NFC پشتیبانی نمی کند. سوکت صوتی استاندارد ۳٫۵ میلی متری و پورت mini-HDMI ویژگی های ارتباطی Arc را کامل می کنند. کابل HDMI در جعبه گوشی وجود ندارد و باید آن را جداگانه خریداری کنید.
مرورگر وب این گوشی با پشتیبانی از Flash 10.1 جدیدترین و سریعترین نسخه منوی (Gingerbread (2.3.2 از کارایی لازم برخوردار است. منوی مرورگر در نگاه نخست بنظر نمی رسد و با بارگذاری صفحه ، نوار URL و دکمه بوک مارک روی یک ردیف در بالای صفحه نمایش مشاهده می شوند. اگرچه پس از آغاز زوم و مرور در صفحه آن ردیف نیز محو می شود. با مرور بطرف بالای صفحه یا فشار دادن کلید منو می توان آنها را برگرداند. بدین ترتیب از کل صفحه نمایش ۴٫۲ اینچ برای مرور در وب استفاده می شود.
مرورگر Arc از دوبار ضربه زدن روی صفحه ، زوم با نیشگون گرفتن صفحه و دکمه های مجازی اختصاصی زوم پشتیبانی می کند. مرورگر از تنظیم مجدد اندازه متن پشتیبانی می نماید و یک ثانیه پس از تنظیم میزان زوم ، ستون های متن متناسب با عرض صفحه نمایش تنظیم می شوند. بدون این ویژگی باید اینقدر زوم کنید تا متن تنظیم شود یا برای خواندن هر خط باید در کنار صفحه مرور کنید.

با ضربه زدن روی کلید منو شش کلید بصورت pop-up ظاهر می شود که با استفاده از آنها می توان یک tab جدید باز کرد ، بین Tabs سوئیچ کرد ، صفحه را دوباره پردازش نمود ، به صفحه بعدی رفت و بوک مارک را باز کرد. آخرین دکمه گزینه های بیشتری مانند کپی متن ، پیدا کردن روی صفحه و … را ارائه می دهد. لیست بوک مارک یک نمونه کوچک از صفحه بوک مارک شده را نشان می دهد و علاوه بر تاریخچه ، لیست “پربازدیدترین صفحات” نیز ارائه می شود.
مرورگر وب دارای پشتیبانی کامل فلش است و از جدیدترین نسخه Adobe Flash 10.2 پشتیبانی می کند اگرچه باید آن را بطور جداگانه و بصورت رایگان از بازار آندروید دانلود کنید. نرم افزار یوتیوب نیز فراهم شده است.
سونی اریکسون Xperia Arc دارای یک سری گزینه های سازمانگر و از جمله مرورگر مستندات است. نرم افزار Office Suite از مشاهده فایل های مستندات Word ، Excel ، Powerpoint و PDF پشتیبانی می کند که شامل نسخه های Office 2007 نیز می شود. برای ویرایش مستندات باید نسخه کامل نرم افزار را خریداری کنید.
خواندن مستندات روی صفحه نمایش بزرگ Arc که وضوح بالایی دارد بسیار راحت است و مرور نیز از سرعت کافی برخوردار است. مرورگر مستندات با نرم افزار Gmail ادغام شده است که بدین ترتیب مشاهده پیوست ها آسان می شود ، اگرچه نمی توان آنها را به حافظه داخلی گوشی دانلود کرد. با اینحال امکان پیوست کردن انواع فایل ها وجود دارد.
تقویم دارای چهار حالت مشاهده متفاوت براساس روز ، هفته ، ماه و دستور کار است. اضافه کردن یک رویداد جدید ، سریع و آسان است و می توان یک آلارم را نیز تنظیم کرد تا بعنوان یادآوری کار کند. حالت دستور کار ، لیستی از رویدادهای تقویم را از گذشته تا آینده نزدیک نشان می دهد که ویژگی سودمندی برای چک کردن قرار ملاقات ها طی روزهای آینده است.
ماشین حساب نیز وجود دارد که دارای قابلیت لمسی است و کار کردن با دکمه های بزرگ آن آسان می باشد.
نرم افزار آلارم امکان تنظیم تعداد زیادی آلارم را فراهم می کند که هر یک دارای زمان آغاز و برنامه تکرار خاص خود است. کرنومتر ، تایمر و ساعت جهانی در این گوشی وجود ندارد. ضبط صوت نیز فراهم نشده است ، اگرچه تمامی این نرم افزارها را می توان بصورت رایگان از بازار آندروید دانلود کرد.
Xperia Arc دارای یک گیرنده GPS است که در صورت غیر فعال بودن A-GPS طی ۲-۳ دقیقه به قفل ماهواره می رسد. Google Maps نرم افزار اصلی است و حالت مشاهده خیابان نیز در مکان هایی که مسیریابی با راهنمای صوتی مرحله به مرحله وجود ندارد ، بهترین ویژگی آن می باشد. در صورت فراهم بودن حالت مشاهده خیابان می توان از نمای ۳۶۰ درجه اطراف بهره مند شد. امکان زوم با نیشگون گرفتن صفحه و دوبار ضربه زدن روی صفحه وجود دارد. با فعال کردن قطب نمای دیجیتال بنظر می رسد که به تور مجازی محل می روید.
راهنمای صوتی مرحله به مرحله با استفاده از مسیریابی Google Maps فقط در تعدادی کشورها موجود است. این گوشی با Maps 5 همراه است که دسترسی به برخی ویژگی های عالی را فراهم می کند و یکی از آنها تعیین مسیر بصورت Offline است و در آن Maps بدون نیاز به ارتباط اینترنتی دوباره مسیر را محاسبه می کند. اگرچه بدون ارتباط اینترنتی نمی توان مقصد را تغییر داد. ساختمان های سه بعدی ، چرخش با دو انگشت و … نیز وجود دارد.
Xperia Arc به جدیدترین نسخه آندروید مجهز است و یک صفحه نمایش WVGA دارد که دسترسی به بازار آندروید را فراهم می کند. ساختار بازار آندروید بسیار ساده است. نرم افزارهای پیشرفته در بالا قرار می گیرند و سه دکمه (نرم افزار ، بازی ها و My Apps) نیز کنار آنها مشاهده می شوند. یک میانبر برای اجرای جستجو نیز وجود دارد.
بخش بازی و نرم افزار به بخش های کوچکتری تقسیم می شود (مانند ارتباطات ، سرگرمی و …) که می توان نرم افزارهای مربوطه را براساس آنها فیلتر کرد. گزینه ای برای نشان دادن آنها با هم نیز وجود دارد اگرچه مرور آنها در اینحالت نیازمند زمان بسیاری است. انواع نرم افزارها در بازار آندروید وجود دارد که نرم افزار های مهم مانند File Manager ، مسیریابی ، مرورگر مستندات و … را پوشش می دهد.

برچسب ها : , , , , , , , , ,
mohsen در ساعت 4:39 ق.ظ - گفته است:

salam man az n no goshi nadaram be nazare man mitone yee goshiye khob bashe

ارسال نظر

نام:

ایمیل:

وب سایت:

متن و پیام شما: