- بررسی تخصصی آیفون ۶ و آیفون ۶ پلاس
- اپل آیفون ۵ اس مجهز به حسگر اثر انگشت و پردازنده ۶۴ بیتی
- نمایشگاه وسایل الکترونیکی مصرفی ۲۰۱۴ درلاس وگاس
- معرفی آیفون آی او اس ۷ با بزرگترین تغییرات جدید
- گوشی نکسوس ۵ اندروید ۴٫۴ محصول دو شرکت گوگل و ال جی
- معرفی گوشی اچ تی سی وان مینی
- جشن ۷ سالگی ایرانسل با ۷ سرویس جدید
- معرفی سیستم عامل اندروید نسخه ۴٫۴ نگاه برتر
- نمایش سامسونگ گلکسی نوت ۳ ۵٫۷ اینچی
- معرفی دو اسمارت فون جدید از سری xperia sony
بررسی تخصصی Nokia 5700
نوشته شده در تاریخ 27 فوریه 2012گویا امسال، سال نوکیاست و این شرکت بزرگ، نوآوری ها را در سال۲۰۰۷ به اوج خود رسانده است. این بار به معرفی یکی دیگر از محصولات جدید این شرکت می پردازیم با نام Nokia 5700 که اتفاقا مدتیست به ایران هم وارد شده ست . با ما همراه باشید.
نوکیا این محصول را در مارچ ۲۰۰۷ به نمایش عمومی گذاشت و از معدود محصولاتی ست که فاصله میان نمایش عمومی تا مرحله تولید انبوه را دو سه ماهه پشت سرگذاشت. نام کامل این محصول Nokia 5700 XpressMusic میباشد که اگر با سابقه این نام آشنائی داشته باشید متوجه علت طراحی نسبتا منحصر به فرد این گوشی خواهید شد:
این نام نسبتا تازه وارد (XpressMusic) پیش از این تنها در چند گوشی معدود استفاده شده است که از میان آنها میتوان به دو گوشی معروف و مطرح Nokia 3250 و Nokia 5300 اشاره کرد که به نوعی پدر خوانده های این عضو جدید هستند چون از طرفی صفحه کلید چرخان ۵۷۰۰ در واقع نسل دوم این صفحه کلید می باشد که از ۳۲۵۰ آغاز گردید و از طرف دیگر شکل ظاهری دکمه های Soft Key (دو تا آبی و دکمه های همیشگی سبز و قرمز) ،بهمراه قاب قرمز احاطه کننده صفحه نمایش با آرم جانبی نوکیا همگی بطور کامل یادآور Nokia 5300 میباشند. لذا انتظاری که شکل ظاهری ۵۷۰۰ در ما ایجاد میکند روبرو شدن با یک گوشی با قابلیت بالا مثل ۳۲۵۰ و یک گوشی موزیکال مثل ۵۳۰۰ میباشد.
ابعاد ۵۷۰۰ عبارتند از ۱۷٫۳×۵۰٫۵×۱۰۸٫۲ میلیمتر و وزن آن ۱۱۵ گرم است که از این لحاظ نسبت به ۳۲۵۰ کمی قدبلندتر بوده و از آن کمی لاغرتر است. قسمت روئی گوشی توسط صفحه نمایش ۲٫۲ اینچی گوشی پوشانده شده است که رزولوشنی معادل ۳۲۰×۲۴۰ پیکسل داشته و قابلیت نمایش ۱۶ میلیون رنگ را دارد. در زیر صفحه نمایش دکمه های موسوم به Context Key با رنگ آبی قرار دارند که با توجه به موقعیت موجود در منو وظیفه مشخصی را برعهده میگیرند.
دکمه های سبز و قرمز نیز در زیر ایندو قرار گرفته و این چهار دکمه، جوی استیک گوشی را احاطه کرده اند. در اطراف صفحه نمایش و خارج از محدوده صفحه کلید دکمه های C و ورود به منو تعبیه شده اند که در کمال تعجب دارای نور پس زمینه نیستند که کار را در مواقع تاریکی کمی مشکل میکند. صفحه کلید چرخان معروف ماهم درست در زیر گوشی واقع شده است که در قسمت عددی دارای دکمه های برجسته و بسیار خوش دستی میباشد که با چرخاندن آن تا ۹۰ درجه (فرقی نمیکند در کدام سمت آن را بچرخانیم) دوربین گوشی و منوی مربوط به آن فعال میگردد. چرخاندن بیشتر آن تا ۱۸۰ درجه با نمایان کردن دکمه های مخصوص پخش موسیقی (شامل Play،Pause،Next و Forward ) پخش کننده موسیقی آن را نیز فعال میکند.
برخلاف گوشی ۳۲۵۰ که برای در آوردن کارت حافظه آن می بایست صفحه کلید را به فرم استفاده از دوربین (یعنی چرخش ۹۰ درجه ای) در می آوردیم ، در ۵۷۰۰ اسلات کارت حافظه در سمت راست گوشی قرار دارد و با یک پوشش لاستیکی محافظت میشود. کارت حافظه ۵۷۰۰ همانند تقریبا همه گوشی های حال حاضر نوکیا از نوع Micro SD بوده و بازهم مثل رسم این روزهای نوکیا خبری از کارت حافظه در جعبه محتویات دستگاه نیست و بایست جداگانه تهیه گردد.
پورت Mini USB گوشی بهمراه پورت شارژر نیز در سمت راست گوشی قرار دارند. که در هر بار شارژ مجبورید که این پوشش لاستیکی را جدا کنید که این موضوع ممکن است به مرور زمان موجب از بین رفتن این پوشش گردد.
در سمت چپ گوشی نیز دکمه های دوگانه + و – جهت تغییر حجم صدا و تنظیم زوم قرار دارند . بر بالای صفحه نمایش نیز علاوه بر محل خروجی صدا یک سنسور جهت تنظیم نور صفحه نمایش تعبیه شده است.
نکته جالب دیگر در شکل ظاهری ۵۷۰۰ محل قرار گیری اسپیکرهای آن است که این اسپیکرهای دوگانه بصورت قطری یکی در بالا سمت چپ و دیگری در پائین سمت راست قرار دارد البته این در حالتیست که گوشی در وضعیت معمولیست و اگر با چرخاندن صفحه کلید به وضعیت پخش موسیقی برویم در این حالت هر دوی اسپیکرها در یک ردیف و در سمت چپ گوشی قرار می گیرند که این برای یک گوشی که عمدتا بر قابلیت موزیک آن تاکید شده است کمی عجیب است که اسپیکرهای آن در هنگام پخش موسیقی در دو سوی گوشی نیستند.صدای خروجی این اسپیکرهای دوگانه نسبتا بالاست و در کلاس خود از گوشی هایی نظیر N73 یا ۳۲۵۰ بسیار بالاتر است البته شاید به صدای گوشی های SE نرسد(گاهی اوقات فکر میکنم سونی اریکسون در پی یافتن بازاری میان افراد با شنوائی پائین است که این همه بر صدای گوشی های خود تاکید میکند!)
باگشودن قسمت پشتی گوشی، باتری لیتیومی mAh900 گوشی پدیدار میشود که بروی کاغذ توانائی روشن نگاه داشتن گوشی را برای ۲۹۰ ساعت در حالت Stand-by و ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه در حالت مکالمه دارد که بازهم نگفته پیداست که این اعداد در عمل قابل دسترس نیستند و با یک استفاده متوسط یعنی چیزی در حدود روزی ۱۵ دقیقه مکالمه و استفاده نچندان زیاد از پلیر(در حدود روزی یک ساعت) دو روز کامل احتیاج به شارژ مجدد ندارید.
حافظه داخلی ۵۷۰۰ همانند تقریبا سایر گوشی های دارای سیستم عامل و پردازنده ،به سه بخش تقسیم میشود یکی بخش در دسترس کاربر (جهت ذخیره SMS ها ، زنگ ها و…)که در ۵۷۰۰ برابر ۳۲ مگابایت است ،بخش SDRAM که برابر ۶۴ مگابایت است و بخش ROM که برابر ۱۲۸ مگابایت میباشد.
سیستم عامل ۵۷۰۰ از نوع Symbian 9.2 بوده و پردازنده آن از نوع ARM 11 با سرعت MHz 369 میباشد که در صورت دستیابی به این سرعت میتوان این گوشی را در نوع خود یکی از سریع ترین Smart Phone های موجود دانست (بعنوان مثال iMate Jamin دارای سرعت MHz200 است).
از لحاظ امکانات ارتباطی ۵۷۰۰ در رده بالائی قرار دارد جائیکه به غیر از اتصال Wi-Fi هرچه بخواهید در این قسمت پیدا میکنید :
بلوتوث ورژن ۲ استریو با پشتیبانی از A2DP ، پورت infrared ،پشتیبانی از شبکه ۳G ،پشتیبانی از Mini USB ، پشتیبانی از شبکه های HSCSD ، GPRS و EDGE امکانات ارتباطی کاملی را برای ۵۷۰۰ ترتیب داده اند.
پلیر این گوشی فرمت های MP3،WMA،AAC و +eAAC را بهمراه فرمت تصویری MPEG-4 پشتیبانی میکند و کیفیت پخش آن نیز بعلت قرار دادن یک چیپ ست جداگانه جهت اینکار بسیار بالاست . ولی در این میان یک نکته منفی وجود دارد و آن هم در کمال تعجب نبود جک ۳٫۵ میلیمتری جهت اتصال هدست جداگانه به دستگاه است و برای انجام اینکار احتیاج به یک رابط جداگانه است که پورت ۳٫۵ میلیمتری بروی آن تعبیه شده است که برای گوشی با عنوان گوش مخصوص موزیک که از نظر ابعاد نیز بهیچ وجه در دسته کوچک و ظریف ها نیست ،جای تعجب دارد.
دوربین دو مگاپیکسلی ۵۷۰۰ نیز به همان سیاق ۳۲۵۰ جای گرفته و فلاش نسبتا قوی آن نیز در کنارش جا خوش کرده است از لحاظ کیفیت، دوربین ۵۷۰۰ در میان سایر ۲ مگاپیکسلی ها در میانه جدول قرار میگیرد و کیفیتی متوسط نسبت به سایرین ارائه میدهد .قابلیتهای استاندارد آن نیز شامل عکاسی در شب، ۴X زوم دیجیتال و عکاسی پانوراما میشود.فیلمبرداری این دوربین نیز با فرمت MP4 انجام میشود که به نسبت فرمت همیشگی ۳GP بهتر است ولی از گوشی در این کلاس کاری، انتظار بیشتری میرود .
و اما در مورد قابلیت برقراری تماس، ۵۷۰۰ حرفهای زیادی برای گفتن دارد جائیکه از هر چهار باند فرکانسی GSM بهمراه شبکه ۳G با کیفیت بالا پشتیبانی میکند و کیفیت تماسهای برقرار شده توسط آن نیز در حد بسیار بالائی است.
با اینکه از ورود ۵۷۰۰ به بازار مدت زیادی نمیگذرد ولی در همین مدت توجه زیادی را به خود جلب کرده است و همگان منتظر تکرار دوباره داستان ۳۲۵۰ هستند. ۵۷۰۰ با توزیعی نسبتا محدود و با قیمتی در حدود چهارصد هزار تومان و با گارانتی اتصالات در بازار موجود است.
منبع: http://www.writeage.com/nokia_5700_mobile_review.html
برچسب ها : بررسی گوشی Nokia 5700, عکس های گوشی Nokia 5700, قیمت, قیمت گوشی Nokia 5700, مشخصات گوشی Nokia 5700, موبایل
ارسال نظر