- بررسی تخصصی آیفون ۶ و آیفون ۶ پلاس
- اپل آیفون ۵ اس مجهز به حسگر اثر انگشت و پردازنده ۶۴ بیتی
- نمایشگاه وسایل الکترونیکی مصرفی ۲۰۱۴ درلاس وگاس
- معرفی آیفون آی او اس ۷ با بزرگترین تغییرات جدید
- گوشی نکسوس ۵ اندروید ۴٫۴ محصول دو شرکت گوگل و ال جی
- معرفی گوشی اچ تی سی وان مینی
- جشن ۷ سالگی ایرانسل با ۷ سرویس جدید
- معرفی سیستم عامل اندروید نسخه ۴٫۴ نگاه برتر
- نمایش سامسونگ گلکسی نوت ۳ ۵٫۷ اینچی
- معرفی دو اسمارت فون جدید از سری xperia sony
مایکروسافت نسخه ۷ ویندوز موبایل را سال آینده عرضه میکند
نوشته شده در تاریخ 5 مارس 2012واحد خبر patoghu : بنا به گفته استیو بالمر– مدیرعامل مایکروسافت — این کمپانی نسخه بعدی ویندوز موبایل یا ویندوز موبایل ۷ را در سال ۲۰۱۰ عرضه خواهد کرد.
بالمر این توضیحات را در جلسه مربوط به استراتژیهای بروزرسانی مطرح نمود. بالمر همچنین در این جلسه فاش نمود که کمپانی مایکروسافت نسخه آتی برنامههای آفیس را نیز تا سال ۲۰۱۰ به فروش نخواهد رساند و خبر از یک نسخه ویندوز سرور netbook-گونه به نام Foundation Edition داد.
استیو بالمر عرضه نسخه ۷ ویندوز موبایل در سال ۲۰۱۰ را تأیید نمود
علاوه بر این بالمر اعلام داشت که کمپانی مایکروسافت نسخه ۷ ویندوز موبایل را سال آینده منتشر خواهد کرد که این مطلب تا حدی غافلگیرکننده بود، چرا که این کمپانی به تازگی در روز ۱۳ فوریه در کنگره جهانی موبایل در بارسلونا نسخه ۶٫۵ ویندوز موبایل را عرضه کرده بود.
بالمر گفت: «هفته گذشته ما خبر خوب ارائه نسخه ۶٫۵ ویندوز موبایل را منتشر ساختیم. ما نسخه ۷ ویندوز موبایل را سال آینده عرضه خواهیم نمود. ما بوسیله سیستم عامل ویندوز به همافزایی بیشتر و بیشتری دست مییابیم بنابراین بهبود مرورگر و دیگر محصولات سریعاً رخ خواهد داد.»
بالمر مطابق معمول با نیم نگاهی به رقیب مایکروسافت یعنی گوگل اذعان داشت که مایکروسافت اقدام به ساخت گوشی نخواهد کرد.
بالمر گفت: «مردم از من میپرسند آیا شما نمیخواهید گوشی خودتان را بسازید؟ راهبرد ما این نیست که خودمان گوشی بسازیم. راهبرد ما این است که به فروش نرم افزارهایی بپردازیم که میتوانیم از آنها بر روی دامنه وسیعی از وسایل تولید شده توسط سازندگان مختلف استفاده کنیم و به پشتیبانی از این نرم افزارها بپردازیم و ما مشوق داشتن حق انتخاب در وسایل و اپراتورها هستیم. نرم افزارهای ما دارای قیمت مثبت هستند [قیمت مثبت یعنی مشتری یا تولید کننده وسیله ای خاص مثلاً موبایل برای نرم افزار پول پرداخت میکند. قیمت منفی یعنی تولید کننده نرم افزار برای نصب نرم افزار خود پول پرداخت کرده و از طریقی دیگر مثلاً تبلیغات سود دریافت میکند]. چیزی که گوگل فاقد آن است. من نمیدانم نداشتن قیمت مثبت چطور قابل تحمل و ماندگار است. حتماً خواهید گفت جستجو کلید کار است. این طور نیست چون حتی اگر آنها در تجارت اندروید [سیستم عامل اپن سورس موبایل گوگل] به پیروزی هم دست یابند درست همانند ما ناگزیر به پرداخت مبلغی برای نصب [ابزارها و پیش گزینههای] جستجوی خود بر روی گوشیها هستند. این یک مزایده است که اپراتورهای تلفن همراه حاکم بر آن هستند. بنابراین ما با یک قیمت واقعی و یک سرمایهگذاری واقعی و خط مشی حرفهای همراه با قیمت مثبت و بر اساس مدل مبتنی بر نرم افزار در این عرصه به فعالیت میپردازیم.»
بالمر همچنین اظهار داشت که به این واقعیت که ویندوز موبایل اساس گوشیهای کم قیمت است افتخار میکند. او به این نکته نیز اشاره نمود که هرچند بازار موبایل ممکن است در حال انقباض باشد اما بازار گوشیهای هوشمند یک بازار سالم با ظرفیت ۱۰۰ میلیون تا ۲۰۰ میلیون گوشی در سال است.
بالمر گفت: «بنابراین به نظر من بازار گوشیهای هوشمند رشد خواهد کرد حتی اگر بازار کلی گوشی کاهش یابد. گمان میکنم بیشترین سود نصیب آنهایی شود که گوشی ارزان قیمت دارند. به عقیده من این یک مزیت ویژه برای ما است. ما سازندگانی داریم که در مقایسه با گوشی آیفون که یک گوشی بسیار گران است، گوشیهای ارزانتری را عرضه میکنند. شما ممکن است با کمک سوبسید به قیمت پائینتری دست یابید اما اپراتورها به هزینهای که برای گوشیها باید بپردازند کاملاً توجه دارند و من فکر میکنم با ویندوز موبایل و احتمالاً با اندروید شاهد قیمت و هزینه بسیار پائینی خواهید بود.»
منبع : پی سی مگزین
برچسب ها : سیستم عامل Operating System, مایکروسافت Microsoft, ویندوز موبایل Windows Mobile
ارسال نظر